Regular Show
Toon Cup 2016
Næveslag

Ricky

Ricky nyder godt af den frygtløshed og skamløshed, der følger med at være totalt umoden. Han minder mest om en vild teenager, der ingen grænser har overhovedet.

Mordecai

Mordecai er en ung blå skovskade med en spirende ansvarsfølelse og integritet, og en fornemmelse for sin egen dødelighed. Det betyder dog ikke, at han ikke kan lide at more sig en gang imellem - på den rigtig dumme måde.

Pops

Pops ligner et menneske, men han er faktisk en slikkepind fra Lolliland. Han har levet et beskyttet liv i modbydelig rigdom, og har en barnlig glæde i forhold til stort set alting.

Skips

Skips kan hverken løbe eller gå; han kan kun bevæge sig rundt ved at sjippe. Han er både klog og stærk, så Skips kan reparere næsten alt som Mordecai og Ricky ødelægger.

Benson

Fordi Pops har så lidt føling med den virkelige verden, og med virkeligheden, har Benson fået ansvaret med at lede parken. Som Mordecai og Rickys chef er han altid på nakken af dem.

Regular Show

Mordecai og Ricky er bedste venner, der forvandler de dødssyge opgaver, de har på deres kedelige job, til noget fantastisk.

TOONS