Eventyrtid

Finn

Finn er en fjollet dreng, der ønsker sig at blive en helt. Han ser måske ikke så hårdfør ud, men hvis der er ondskab i farvandet, nedkæmper han det. Det er hans opgave.

Jake

Finns bedste ven er en klog, gammel hund med et stort hjerte. Jake har den magiske evne, at han kan strække sig og vokse. Når ondskaben ikke går amok, spiller han violin med sin kæreste, Frøken Regnhjørning.

Iskongen

Bevæbnet med en magisk krone og et iskoldt hjerte har Iskongen kun ét mål: at få sig en hustru, uanset hvad det kræver.

Frøken Regnhjørning

Frøken Regnhjørning er Prinsesse Sukkermås' loyale og majestætiske kæledyr. Hendes kærlighed til violinen gør, at hun passer perfekt til Jake.

Marceline

Marceline er vild rocktøs. I århundreder har hun vandret rundt i Ooo, hvilket har gjort hende til en frygtløs vovehals.

Prinsesse Sukkermås

Prinsesse Sukkermås er en entusiastisk nørd med millioner på bankkontoen. Hun fordyber sig i alle former for nørdede aktiviteter - fra raketvidenskab til skildpaddeopdræt.

Jade

Katten Jade er en kvindelig udgave af Jake. Hun har kræfter, der ligner hans, og som gør hende i stand til at strække sig, bøje sig og forvandle sin krop. Hendes kæreste er Hr. Sorthvidhjørning.

Fionna

Mennesket Fionna er en kvindelig udgave af Finn. Hun er akkurat lige så modig, eventyrlysten og sej som sit mandlige modstykke, når hun står ansigt til ansigt med sin fjende, Isdronningen.

Günther

Günther er det navn, Iskongen giver alle sine pingvintjenere. Han udtaler dog navnet forskelligt alt efter pingvinens personlighed.

Flammeprinsessen

Flammeprinsessen er en temperamentsfuld prinsesse fra Flammeriget, som Finn er blevet forelsket i. Hendes flammeevner er tæt knyttet til hendes følelser, og hun bliver hurtigt vred.

Klumperumsprinsessen

Klumperumsprinsessen kommer fra det skylignende rige Klumperum. Hun opfører sig som en typisk forkælet teenager.

Bibbe

Bibbe er meget mere end blot Finn og Jakes bofælle. Bibbe er også deres ven, kamera, vækkeur og spilkonsol.

Eventyrtid

Gå ikke glip af Finn, Jake og alle deres venner, når de begiver sig ud på deres største eventyr nogensinde i Ooo. Find ud af mere om Marceline, Prinsesse Sukkermås, Iskongen og de andre toons, kun på Cartoon Network!

TOONS