Gumballs fantastiske verden
Gumball-legene
Rhythmic Romance

Anais

Anais er Gumballs lillesøster, og hun er den klogeste i huset. Selv om hun er super nuttet, er hun også fræk og sarkastisk. Hun mangler aldrig ideer, også selv om resten af familien ikke lytter.

Darwin

Darwin var før familiens kæledyr, men nu er han Gumballs meget loyale bedste ven. Han er måske nok uskyldig og naiv, men han er fuld af overraskelser… og fiskefoder.

Gumball

Gumball er uforbederligt optimistisk, charmerende dum og vil prøve alt en gang - også at lade et spøgelse overtage hans krop for en dag. Det eneste, han lærer af sine fejl, er, hvordan han begår flere.

Nicole

Nicole har bukserne på i familien, og er lige så munter, som hun er striks. Hun forguder sine børn og vil gøre hvad som helst for dem, om det så end er at jagte en Tyrannosaurus Rex på en motorvej ridende på ryggen af en vred hund.

Richard

Richard er en stor lyserød kanin. Voldsomt uforberedt på livet, er det eneste, han elsker højere end computerspil, sin familie, åh, og at undgå ansvar - herunder også at finde et job.

Gumballs fantastiske verden

Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted. Det er Gumballs fantastiske verden. Cartoon Network er det bedste sted at se videoklip, få baggrundsbilleder og spille gratis Gumball-spil.

TOONS