Sommerkolonien

Rumvæsen

Små, søde og nuttede rumvæsner. Disse små xylofonspillende væsner fylder hele øen, og de elsker at flyve (og at ødelægge) deres UFO'er. De er nogle små ballademagerer, men de er så søde, at man kan ikke blive sur på dem!

Pindsvin

Pindsvin er Oscars bedsteven. En vegetarisk bogorm, som skjuler en hemmeligheden om også at være en vareulv (Shhh!). Hun vil gerne være forsker, når hun bliver stor, så en ø fyldt med uforklarelige skabninger, er lige noget for hende!

Max

Max er en super sej og cool camper, og så er han gode venner med Oscar og Pindsvin. Han er nogen gange lidt for smart i en fart, men inderst inde er han en flink fyr, som altid træder til når du har brug for hjælp (medmindre at han glemmer det).

Susie

Susie er lejrleder. Hun er forfængelig og kommanderende - og en heks! Når hun ikke bruger sine magiske kræfter på at gøre hendes eget liv nemmere, gør hun alt for at gøre de andres liv sværere! Måske er hun bare misforstået?

Oscar

Oscar er en elefant, som elsker eventyr, pyjamasser og at snakke om hans følelser med månen. Han har ikke travlt med at blive voksen, og så er han modig og loyal overfor hans venner - især hans BFF Pindsvin. Han er en nysgerrig camper, og man finder ham ofte igang med at udforske øen eller at hjælpe de mærkelige skabninger som bor der.

Sommerkolonien

Oscar og Pindsvin er bedste venner, som tilbringer deres første sommerlejr sammen - men det bliver ikke en helt almindelig sommer! Øen er fyldt med magiske skabninger, maden er levende, månen snakker og alle lejrlederne er hekse! Tilslut dig Oscar og Pindsvin når de hænger ud med yettier, rejser gennem tiden og opdager mysterier på Sommerkolonien.

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge