Vi' bare bjørne

Grizzlybjørn

Grizzly er den ældste af brødrene. Selvom han er karismatisk, munter og en yderst motiveret leder, er Grizz ikke den skarpeste bjørn i skoven. Måske spiste han noget, de små grå ikke kunne tåle, da han var bjørneunge. Ingen ved det.

Pandabjørn

Panda er den mellemste i flokken og meget anderledes end sine brødre. Mens de elsker at danse, holder han sig væk fra dansegulvet. Mens de elsker at spise kød, er han vegetar. Panda er med på de fleste af Grizzlys ideer, selvom han faktisk er klogere end sin storebror.

Isbjørn

Isbjørn er den yngste af de tre brødre, og man finder ham ofte stående tavs i baggrunden, når der sker noget. Men selvom han er en bjørn af få ord, skal han ikke undervurderes. Han har et utal af skjulte talenter og er lidt af et geni.

Vi' bare bjørne

Grizzly, Panda og Isbjørn er tre brødre, der bare gerne vil passe ind og have nogle venner ... og det kan være ret svært, når man er en bjørn. Grizzly er den ældste, og han leder flokken med en næsten grænseløs optimisme... hvilket betyder, at tingene kun næsten altid går galt. Panda, den mellemste i flokken, er en håbløs romantiker, mens Isbjørn er den yngste og udstyret med lidt af en utilregnelig personlighed.

TOONS