Steven Univers
Sword Dancers
Spilweekend med Steven Univers

Steven Univers

Steven er gruppens lidt mærkværdige ener. Han har muligvis ikke lige så mange evner som Krystalstenene. Og er måske heller ikke lige så klog. Men han ender alligevel altid med at blive dagens helt!

Granat

Granat er en stærk og disciplineret kriger og gruppens uofficielle leder. Hun er en ædelsten af få ord og bruger hellere sine stærke næver end sin stemme.

Ametyst

Ametyst er Krystalstenenes vildbasse. Hun elsker at slås med Steven for sjov og fortælle vittigheder. Hendes våben er krystalpisken, som hun fremkalder fra ædelstenen i sit bryst.

Perle

Perle er perfektionist og bliver nemt forfjamsket, når nogen laver rod i hendes planer. Den "nogen" er ofte Steven. Hendes foretrukne våben er et magisk spyd.

Steven Univers

Tro på Steven! Helten Steven Univers er halvt menneske, halvt ædelsten. Han er ved at lære, hvordan han redder verden ved hjælp af de magiske kræfter, der stammer fra hans navle. Steven har muligvis ikke lige så mange evner som Krystalstenene. Og er måske heller ikke lige så klog. Men det holder ham ikke tilbage fra at slå følge med Granat, Ametyst og Perle, når de drager på deres magiske eventyr - hvor Steven i øvrigt altid på overraskende vis ender med at blive dagens helt.

TOONS