Ninjago

Lloyd – Den grønne ninja

Våben: Jadekæde Beskrivelse: Lloyds skæbne var at blive den grønne ninja, og han er fast besluttet på at leve fuldt ud som ninja. Der er sket meget med Lloyd, siden vi sidst så ham, og han er nu ninja med liv og sjæl. Selvom han er landets mægtigste kriger, er han uerfaren og støtter sig meget til de råd, han får af sin far, sensei_Garmadon.

Kai

Dobbelt jadesværd Beskrivelse: Impulsiv, modig og stærk. Brænder altid for det godes sag. Kai har et hidsigt temperament, men han ville nok selv kalde sig ”engageret”. Han er impulsiv, modig og meget loyal, og Kai er på mange måder hjertet i teamet.

Zane

Zane er isens Ninja. Han var kendt i hans landsby for at kunne sidde på bunden af en frysende sø i ekstrem lang tid (hvilket viste sig at han kun kunne fordi han er en robot). Selv om han er en maskine har det ikke ændret på hans venskab med hans holdkammerater.

Jay

Vittige næver Våben: Jadesværd Beskrivelse: Glad og altid klar med en kvik bemærkning, selv i kampens hede. Ninjateamets hurtigsnakkende lynmester. Jay bruger sine lynhurtige refl ekser frem for sin styrke. Han er uovertruff en og meget kreativ i kamp og bruger sine omgivelser til at få overtaget. Jay er stadig håbløst forelsket i Kais søster, Nya – kan han endelig vinde hendes hjerte?

Cole

Jordninja Våben: Jade-le Beskrivelse: Cole er gruppens stabile midtpunkt. Han er altid fokuseret og fornuftig – undtagen når der er kager og snacks i farvandet.

Ninjago

Velkommen til Ninjago, et mytisk og meget hemmelighedsfuldt land langt borte. Et sted mellem landets knejsende bytårne og mørke øer vil du måske finde mester Sensei Wu og hans fire lærlinge Jay, Kai, Zane og Cole, som er trænet i den ældgamle kunst Spinjitzu for at blive uovervindelige ninjaer

TOONS