Clarence

Mary

Mary er Clarences mor. Med sin sjældne kombination af tålmodighed, humor og betingelsesløs kærlighed er hun den perfekte forælder for Clarence.

Belson

Belson er en forkælet bølle, som hellere vil slynge om sig med spydigheder end øretæver. Han kan faktisk godt lide Clarence, men kommer aldrig til at indrømme det.

Sumo

Clarences bedste ven, Sumo, er en rodløs, gadesmart knægt. Han er uforudsigelig og komplet frygtløs, men også ekstremt loyal over for sine venner og altid klar til at hjælpe dem.

Clarence

Clarence har en uudtømmelige beholdning af begejstring og nysgerrighed. Han elsker alting, fordi alting i hans øjne er fantastisk, hvilket gør hver eneste dag i Clarences liv til den bedste dag nogensinde.

Jeff

Clarences bedste ven Jeff er lidt af en forsigtigper med en lang række fobier, men selv en, der er så anspændt som Jeff, kan ikke andet end have det sjovt, når han er sammen med Clarence.

Clarence

I en hverdag, der kan være grå og kedelig, er Clarence lidt af et lyspunkt. Han ser kun verden i sine favoritfarver: lilla og neongrøn. Clarence værdsætter sine venner, Jeff og Sumo, og sin mor, Mary, mere end noget andet. Og uanset hvad der sker, kan ingen og ingenting tage modet fra Clarence.

TOONS