Transformers Prime

Optimus Prime

Autobots' leder, Optimus Prime, er større, stærkere og klogere end alle andre. Det er ham, der lægger planerne og beskytter menneskene i krigen mod de onde Decepticons. De færreste vil nok kalde Optimus Prime direkte følsom, men han har hjertet på rette sted. Han har bare oplevet mange hårde kampe ... og ved, at der er flere på vej.

Bulkhead

Denne gigant er Autobots' muskelbundt. I virkeligheden er Bulkhead dog ret følsom, hvilket Miko finder ud af, da hun bliver venner ham. Når Miko er i fare, er Bulkhead der altid til at beskytte hende.

Bumblebee

Bumblebee er den Autobot, der har været længst tid på Jorden og derfor kender menneskene bedst. Hans stemmebånd blev beskadiget på Cybertron, så han "taler" med biplyde.

Ratchet

Denne ambulance fungerer som Autobots' læge. Ratchet reparerer lemmer og gear, og han vil hverken have, at Autobots sætter deres liv på spil for at redde mennesker eller tager dem med til den hemmelige base. Inderst inde beundrer Ratchet dog menneskene for deres bidrag til kampen.

Megatron

Decepticons' leder er lige så ond som Autobots' leder er god. Uanset om han optræder i skikkelse af rumkampfly eller robot, er Megatron den ondeste og farligste af alle Transformers. Megatron hader Optimus Primes omsorg for Jorden og vil ikke stoppe, før han har besejret alle Autobots og gjort planeten til sin egen.

Transformers Prime

Tag med Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead og resten af de heltemodige Autobots, når de står ansigt til ansigt med de onde Decepticons. Den enorme, ondsindede Megatron er vendt tilbage med en mystisk og farlig genstand, så nu må Optimus Primes team gøre sig klar til et slag af episke dimensioner.

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge