Transformers Cyberverse

Optimus Prime

Optimus Prime er lederen af Autobots og enhver Deceptions værste mareridt! Hvis du leder efter en helt, er han din bot. Han forvandler sig til en enorm lastbil og er kendt for at samle slænget med hans kald "Autobotter, så kører vi"

Bumblebee

Bumblebee er den mest modige, sejeste og den bedste spejder af alle Autobotter - eller det tror han, at han er. ... Han har fået hukommelsestab, og nu er Deception i hælene på ham, mens han kæmper for at redde dagen og at få sine minder tilbage. Heldigvis er han hans gode venner Windblade og Optimus Prime ved hans side.

Blurr

Blurr er den hurtigste bot i Galaksen og han kan hurtig give dig baghjul! Han er hurtig til både at snakke og bevæge sig. Denne Velocitronian arbejder sammen med Bumblebee og hans venner for at forvirre Decepticons.

Grimlock

Grimlock er den legendariske Dinobot-konge! Når han er i bot-tilstand, er Grimlock en af de smarteste og mest snakkende, men når han er i T. Rex tilstand, er der ikke så meget snak, men mere handling!

Megatron

Megatron hensynsløs og ond. Decepticons leder er ondskabsfuld, men bare rolig, Autobots er klar til at stoppe ham fra at overtage verdenen. Der var engang, hvor han og Optimus Prime var venner - er der mere end, hvad øjet kan se?

Starscream

Starscream er ekstrem falsk, selv for en Decepticon! Han er typen, der vil forråde dig for Megatron, for derefter at forråde Megatron for den som giver ham mest magt. En meget uforskammet fyr, som ikke kender til det at være loyal.

Transformers Cyberverse

Bumblebee tager på en kritisk mission, hvor liv står på spil! Men, han kan ikke huske, hvad det er? Derfor hjælper Windblade ham med at reparere hans skadet hukommelseschip, mens Deception er i hælene på ham, og tiden er ved at løbe ud!

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge