Tom og Jerry

Jerry

Den lille mus er uimodståeligt charmerende og svaret på alle Toms bønner… om at få noget aftensmad altså. Jerry er selvfølgelig musestille, men det rabalder, han laver, når han flygter fra Tom, er meget højlydt.

Tom

Tom er en kat, og hele hans liv går ud på at forsøge at jage, fange og spise hans ubudne husgæst, Jerry. Han er en kat af få ord, der lægger planer og strategier. Men de virker sjælden overfor den lille mus, som altid synes at være et skridt foran.

Spike

Spike er en hun og kvarterets farligst bulldog…for Tom. Han befinder sig nemlig meget højere oppe i fødekæden end Tom ogødelægger tit Toms forsøg på at fange Jerry - mest som en undskyldning for at give Tom klø.

Tyke

Tyke er Spikes søn og er stadig en nuttet bulldog-hvalp. Hvis han nogensinde er i fare, træder Spike hurtigt til og udrydder faren (der ofte er Tom).

Tom og Jerry

Tom er en kat, som altid jager den lille frække mus, Jerry, som også bor i huset. Hverken tricks, fælder eller stegepander af støbejern kan holde ham fra at jagte Jerry for at spise ham til frokost!

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge