LEGO NEXO Knights

Macy

Macy er en typisk moderne teenagepige. Problemet er bare, at hun bor på et slot og konstant skal tage sig af "royale forpligtelser". Hun ønsker blot at være normal, hvilket i hendes øjne vil sige at svinge en stridskølle og bekæmpe monstre.

Clay

Clay er den fyr, som du vil ønske, kommer dig til hjælp, når du er i problemer. Han er stadig ung, men opfører sig som en erfaren ridder og synes aldrig at have tid til at slappe af.

Lance

Hvem ville ikke have lyst til at være Lance? Flot, berømt, charmerende og skinnende. Han er sådan en type, der kommer nemt til alt i livet. Tilsyneladende i hvert fald. Og selvom han har levet et meget privilegeret liv, er han ikke noget dårligt menneske. Han er bare lidt ... forkælet.

Aaron

Aaron rider om kap med alt, der er hurtigt, klatrer op ad alt, der er højt, og surfer alt, der er vådt. Det, han er mest kendt for, er at ride sit NEXO-skjold som et ""hoverboard"". Han er god til det og bruger det ofte i kamp for at overraske fjenden.

Axl

Axl er en blid kæmpe. Altså så længe du ikke irriterer ham. Så moser, moser og moser han fjenden. Han er den stærkeste af ridderne fra det nordlige bjergområde, hvor han lærte at flytte rundt på klipper som barn.

LEGO NEXO Knights

LEGO® Nexo Knights™: Det her er historien om en heltemodig gruppe riddere – Clay, Aaron, Macy, Lance og Axl – der skal lære at leve op til deres ridderløfte og samtidig redde verden.

TOONS