Min Bedste Ven Er En Abe

Adam Løve

Adam er det eneste menneske i hans skole pga. en fejl i papirarbejdet (noget som nabobørnene synes er ret underligt). Han mangler "jungle vaner", hvilket er en kæmpe ulempe, men heldigvis er han intelligent og hans kvikke hjerne hjælper ham igennem mange dage.

Jakob Abe

Jakob er Adams bedste ven og har et hjerte af guld, selvom hans mange småfiduser og bølleopførsel ofte ender med, at de begge to kommer i knibe. Jakob er ikke kendt som den klogeste elev, men humor og charme gør ham til en vældig populær ven.

Ingrid Giraf

Ingrid er flere hoveder højere end alle sine klassekammerater, hvilket gør hende ret usikker på sig selv. Ofte får vi ikke engang hendes ansigt at se, når hun helt forsvinder i baggrunden. Hun er genert og sød og vist nok også ret forelsket i Adam. Men hun stiller altid op og hjælper en ven i nød.

Min Bedste Ven Er En Abe

På grund af at nogle papirer bliver forbyttet, bliver 12-årige Adam Løve sendt til Charles Darwin Middle School, hvor både de studerende og lærerne er dyr. Som det eneste menneske finder Adam snart ud af, at kun den stærkeste overlever på hans nye skole.

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge