Kodenavn: Naboens Børn

Nummah 1

Nummah 1 (Lederen) er en taktisk mester med britisk accent. Han lægger indviklede planer om verdensherredømme, der bare er så seje, at de må prøves af.

Nummah 2

Nummah 2 (Nørden) bygger nabobørnenes tossede flyvemaskiner og våben. Han bliver så ophidset, at han nogle gange glemmer at trække vejret, og derfor dejser han ofte om, hvilket nogengange skaber en del problemer.

Nummah 3

Nummah 3 (Flirten) lader sig let distrahere, men er god til at flirte. Den søde, ubekymrede pige er villig til at gøre alt for at hjælpe Børnenes sag… hvis hun da bare kunne huske, hvad det nu var.

Nummah 4

Nummah 4 (Den rå knægt) er fræk, impulsiv og fra Australien. Nok er han ikke ret høj, men han er barsk. Han er altid den første, der kaster sig over tingene, og den første, der ødelægger dem.

Nummah 5

Nummah 5 (Den Stille) taler kun, når hun har noget vigtigt at sige. Hun er en superspion og den eneste udover Nummah 1, der bare er lidt fornuftig.

Kodenavn: Naboens Børn

Fem modige børn, der er alle er 10 år, har lavet en hemmelig klub, Naboens Børn, med én bestemt opgave: At befri alle børn for de voksnes tyranni!

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge