De Ukendtes Skov

Skovhuggeren

Det er svært at vide, hvad der driver Skovhuggeren. Er han farlig? Er han hjælpsom? Eller er han bare en skør fyr, der vandrer omkring i skoven? I virkeligheden er han en fortabt sjæl, der gennemstrejfer på jagt efter de uhyggelige Edeltræer-træer. Af træet udvinder han olie, som han bruger til at holde sin lanterne tændt .. da han er overbevidst om, at hans datters ånd er fanget i flammen.

Beatrice

Beatrice er en talende sangfugl, som Wirt og Greg møder på deres vej gennem skoven. Hun siger, at hun kan føre dem til Adelaides Eng, som kan hjælpe dem med at finde hjem igen. Beatrice er ofte irritabel og hidsig, men under hendes hårde ydre banker et blødt hjerte. Hun ryster på hovedet (men med et smil) af Wirt og Gregs formålsløse karaktertræk, fordi hun selv er meget fokuseret på at få tingene klaret. Mens Wirt og Greg lever i en fantasiverden, ser Beatrice generelt verden som kold, hård og virkelig.

Greg

Greg, den yngre bror, er energisk, legesyg og ubekymret ... ofte så meget, at han ikke ænser, når noget er farligt. Han elsker livet; ser kun de gode og sjove ting omkring ham ... men har svært ved at forstå, at handlinger kan få konsekvenser. Måske på grund af sin uskyld er han næsten ikke bange for noget.

Wirt

Wirt, den ældre bror, er lidt af en enspænder og holder sig gerne for sig selv. Han er hurtig til at stille spørgsmålstegn ved sine egne beslutninger og ser ofte problemer som uløselige. Det skyldes først og fremmest, at han er bange for at tage den forkerte beslutning. Hans hobbyer er poesi og at spille klarinet, hvilket han holder hemmeligt, fordi han er bange for at blive til grin. Ja, han er bange for mange ting.

Frø

Greg bærer altid rundt på en frø. Frøens navn ændrer sig konstant, og selvom Greg insisterer på, at frøen tilhører både ham selv og Wirt, har han ingen interesse i at tage sig af det lille væsen. Frøen kan ikke tale, men synger gerne.

De Ukendtes Skov

De Ukendtes Skov fortæller historien om to brødre, Wirt og Greg, der farer vild; en mærkelig skov, der svæver frit i tiden. Med hjælp fra en klog gammel Skovhuggeren og en gnaven sangfugl ved navn Beatrice må Wirt og Greg rejse gennem det mærkelige land for at finde hjem.

TOONS