Classic Ben 10
Undertown Runner

Grå Substans

Grå Substans er kun 15 cm høj og er en art fantasivæsen, der er fremdyrket til at kunne gå ind i komplicerede maskiner og reparere dem indefra. Han er ufattelig klog, så Ben bliver enormt intelligent, når han forvandler sig til Grå Substans.

Ben Tennyson

Ben er en typisk 10-årig dreng. Han spiller videospil, cykler og får af og til fingrene i klemme. En day får han mulighed for at forvandle sig til 10 forskellige rumvæsner, og så finder han ud af, at det er sværere, end han nogensinde havde forestillet sig, at være superhelt.

Fir-Arm

Når Ben har brug for at smadre, kaste med noget, eller banke noget sønder og sammen, bliver den næsten 4 meter høje seje Fir-Arm dagens helt.

Upgrade

Upgrade er et biomekanisk væsen, der kan flyde sammen med alle former for mekanik - lige fra en blender til en cykel og endda en satellit. Når han er smeltet sammen med en ting, kan han "upgrade" den til et utroligt ultrateknisk apparat, der er langt mere avanceret end nogen anden form for jordisk teknologi.

Diamanthoved

Diamanthoved er et krystalagtigt væsen med en lysreflekterende krop, der er hårdere end en diamant. Derfor er han usårlig overfor de fleste fysiske angreb og kan skære og hugge gennem næsten alt.

Ghostfreak

Ghostfreak er et skyggevæsen med spøgelseslignende kræfter og kan gå gennem mure og gøre sig usynlig. Hans spøgelsesagtige udseende virker også godt, når han skal skræmme forbrydere fra vid og sans. Selv Ben bliver nogengange en smule bange for ham.

Faklen

Faklen stammer fra en art fantastivæsner, der lever på en sol. Han kan udspy ild fra hænder og mund og kan danne ildkugler, som han kan kaste eller trille.

Flænser

Dette vandvæsen er en helt enestående svømmer. Han kan nemlig trække vejret under vandet og forvandle sine ben til en stor hale med finner. Han er ufattelig hurtig og kvik i vandet og har et knusende bid.

Flyver

Flyver er et insektlignende fantasivæsen med vinger og er ekspert i at flyve. Han kan lave de mest utrolige akrobatiske øvelser i luften. Han kan også beskytte sig selv i kamp ved at bruge sine klosakse og sin skarpe hale som imponerende naturvåben.

XLR8

XLR8 er et dinosaurlignende væsen med lynhurtige reflekser og kan komme op på en fart på over 500 km/t. Han kan også løbe op ad lodrette mure og over ikke-fast grund som f.eks. mudder, is og vand.

Classic Ben 10

Da den 10-årige Ben Tennyson finder et mystisk ur, får han evnen til at forvandle sig til forskellige rumvæsner, hver især med frygtindgydende kræfter. Ben indser, at han må bruge disse kræfter til at hjælpe andre og standse onde magter, men det betyder ikke, at han ikke også kan være en spilopmager med superkræfter indimellem.

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge