Ben 10 Omniverse
Ben 10 - Find ud af mere
Alien Unlock 2

Ben Tennyson

Ben er muligvis galaksens største helt, men hans nye Omnitrix er lige så uforudsigelig som altid. Han glæder sig til at blive en solo-superhelt. Desværre har Bedstefar Max andre planer.

Unge Ben Tennyson

Den unge Ben Tennyson er helt specielt! Han kan forvandle sig selv til ti forskellige aliens takket være sin Omnitrix, et magisk, urlignende apparat.

Bloxx

Bloxx kan skifte form og består af mange forskellige dele. Han kan strække sig, folde sig sammen og lave sin krop om til næsten enhver form - et skjold, en beholder, en ekstra lang arm eller endda en katapult.

Feedback

Feedback er unik for den unge Ben. Han har evnen til at absorbere energiangreb og samle dem i sit eget ødelæggende kraftangreb. Han kan også bruge sine stik-lignende fingerspidser og dreadlocks til at tappe sine modstandere for energi.

Gravattack

Gravattack er bogstaveligt talt en lille planet med sin egen flydende kerne. Med sine tyngdekrafts-baserede kræfter kan han skabe tyngdefelter, som mindsker eller øger andres tyngdekraft. Med andre ord kan han gøre sine modstandere lette som fjer eller få dem til at veje 100 tons.

Jægeren Khyber

Jægeren Khyber er en dygtig sporfinder og en nådesløs skurk med en enorm tålmodighed. Han tager sig tid til at undersøge sine mål omhyggeligt og slider dem ofte op med sin utrolige vedholdenhed.

Rook

Det her er Rook, Bens nye makker, der har masser af superevner. Med sit proto tech-panser kan han modstå fjendtlig beskydning, ligesom han kan affyre gribekroge og forvandle sit proto-værktøj til forskellige typer våben.

Shocksquatch

Det her er elektriske Shocksquatch, en yeti-lignende alien med superstyrke. Han genererer enorme mængder elektricitet, som han kan affyre mod sine fjender ved hjælp af energikiler.

Faklen

Det her er Faklen, der er lige så brændende varm som altid. Han kan affyre flammende ildkugler fra sine næver, flyve gennem luften på sit ildbræt og modstå alle former for varme- og kuldeangreb.

Cannonbolt

Det her er den utrættelige Cannonbolt. Han kan rulle sig sammen til en nærmest ustoppelig bold og skabe kraftige chokbølger ved at hoppe og snurre rundt som en voldsom tornado.

Ballweewil

Ballweewil bruger en klistret bold til at samle forskelligt ragelse. Han angriber ved at sparke til skraldebolden, som eksploderer, når den rammer. Jo større bolden er, jo større bliver braget!

Kickin' Hawk

Kickin' Hawk stammer fra en alienrace, der minder om gigantiske haner. Han er en benhård kriger med et altødelæggende spark.

Borebissen

Det er en armadillo-lignende alien med gul panserhud og en hjelm med horn. Han har fantastiske grave-evner og kan skabe chokbølger og jordskælv ved at slå i jorden.

XLR8

Med sine lynhurtige reflekser og sin utrolige fart - på over 800 km/t. - er XLR8 Bens hurtigste alien.

Enormosaur

Når Ben forvandler sig til denne dinosaur-lignende alien, får han superstyrke, pansret hud og evnen til at vokse op til 18 meter i højden.

Fir-arm

Det her er Fir-arm, et velkendt ansigt, men nu med et helt nyt look. Han har fantastiske kampevner, kan hoppe højt og bruge sine enorme næver til at skabe kraftige chokbølger.

Ben 10 Omniverse

At besejre skurkene er kun en lille del af at være superhelt. Med en smule hjælp fra sin nye, regelrette hjælper, går Ben på opdagelse i de mere besynderlige aspekter af livet i alien-undergrunden, hvor han støder på fjender fra fortiden, der brænder efter at få revanche, og hvor en mystisk jæger er lige i hælene på ham! Med ti nye aliens til hans rådighed og en ny livslyst er Ben 10 tilbage og sjovere end nogensinde!

TOONS
REKLAME
Toon Cup 2017
Power Surge