Powerpuff Pigerne
Morning Mayhem

Blomst

Blomst er leder af Powerpuff Pigerne. Hun er stærk, beslutsom, betænksom og prøver ihærdigt på at sørge for, at alt ikke går op i arbejde.

Bobbel

Bobbel er den blødeste og sødeste af Powerpuff Pigerne, men derfor er hun ikke sådan at kommandere med. Nogle gange tror skurke og monstre, at hun ikke noget særligt, men det fortryder de nu hurtigt.

Bellis

Bellis er en hård og opfarende drengepige, der ikke har tid til at planlægge tingene. Hun kæmper ihærdigt og efterlader sig et kølvand af ofre. Når ondskaben raser, er Bellis pumpet og klar til at slås iltert og indædt.

Professor Utonium

Professor Utonium er fremadtænkende, lynende intelligent og underviser eleverne i kvantefysik og mikroatomfusion. Han er også meget medlidende og kan lide at hjælpe andre.

Borgmesteren

Hvad den lille og langsomt opfattende Borgmester i Townsville ikke har i intelligens, har han til gengæld i hjertet. Han passer godt på Townsville, selvom det nu nok mest er, fordi de har de bedste syltede agurker, han nogensinde har smagt.

Mojo Jojo

Mojo Jojo, der er professorens laboratorieassistent, blev engang forvandlet fra at være en almindelig abe til at være en abe med storhedsvanvid takket være et dramatisk uheld, der for evig tid ændrede hele Townsville historie.

Powerpuff Pigerne

Blomst, Bobbel og Bellis udgør Powerpuff Pigerne. De tre små piger har én opgave: at redde verden inden sengetid. Pigerne bor hos Professor Utonium i et hus uden for Townsville. Her kæmper de mod en lang række monstre og skurke.

TOONS